Tuesday, January 6, 2015

Bacasız Şömine ve Bacasız Şömine Sistemleri

Bacasız Şömine ve Bacasız Şömine Sistemleri

Bacasız şömine dediğimizde kulağa farklı geliyor bacasız ama şömine nasıl olur aklımızdan geçiyor. Bacasız şöminelerde Bioethanol yakıt kullanılmaktadır, Bioethanol yakıt içerisinde bitkisel yan ürünlerin nişasta ve şeker maddelerinin bir arada fermente yapılarak elde edilen yenilene bilinir enerji kaynağıdır. Biorthanol yandığı zaman temiz emisyon sağlar karbandoksit , buhar ve ısı gibi.Kısacası bacasız şömineler artık kullanımı çok kolay, bakımı çok kolay ve tasarım olarak sınırsızlığa sahiptir.
Bacasız şömineler bir çok alanda kullanıyor bacalı şömineleri bacasız şömineye revizyon yaparak kullanıla bilinir, dış mekanlarda , evlerde, masa üstünde , iç mekanlarda ve mimari özel tasarımlarda uygulanmaktadır.
Bacasız şömine istediğiniz tasarımı ve malzemeyi rahatlıkça kullana biliyorsunuz, Bacasız şömine sistemleri nasıl yapılıyor ve üretime giriyor,
Bacasız şömine sistemlerinde yakıtı yakmak ve sıvıyı depolamak için Burner dediğimiz bir parça kullanırız , farklı ölçülerde 20cm, 40cm ,50cm,60cm,70cm,80cm,90cm ve 120 cm olarak . Daha sonra seçilen tasarıma göre burner seçimi yapılır daha sonra iç tarafı metal ile kaplanır iç tarafın ısıdan zarar görmemesi için, daha sonra dışı farklı malzeme çeşitleri ile kaplana bilinir , Akrilik Corian , mermer , granit , composit , ahşap gibi malzemeler.
bacasız şömine sistemleri
bacasız şömine sistemleri

Bacasız Şömine Modelleri

Bacasız şömine sistemleri hakkında detaylı bilgi almak ve ya fiyat teklifi almak için iletişim kurunuz.

Bacasız Şömine’ye Geçiş

Mevcut odunlu bir şöminenin bacasız şömineye dönüştürülmesi pratik ve kolaydır.Şöminenizi hayata döndürmeniz sadece birkaç dakika sürecektir. Yapmanız gereken sadece ; Burner kit ünitelerimizi şöminenizin içine yerleştirin ve keyfini sürün.
Modern,klasik, rustik dekorasyonlara uyum sağlayacak Lava bacasız şömine koleksiyonundan seçilecek modellerle elde edilebilir.
bacasız şömine sistemlerine geçiş
bacasız şömine sistemlerine geçiş | Dış mekan bacasız şömine | Tasarımsal bacasız şömineler | Serbest duran bacasız şömineler

Dış Mekan Modelleri

No comments:

Post a Comment